Konkurentni samo jednu četvrtinu

Konkurentni samo jednu četvrtinu

10. travnja 2013. u 9:11 / KLUB: KK Split

Žuti su na parket protiv Zadra izveli najmlađu ekipu u ovoj sezoni. Neravnopravna borba je trajala svega 10 minuta. KK Split - KK Zadar 61:75

Teško je reći išta pohvalno za prikazanu igru kontra Zadra u večerašnjem susretu. Naravno svi će se odmah složiti da ovako složena ekipa možebiti sretna što nije izgubila i sa večom razlikom. Međutim ja se nekako ne mogu pomiriti sa porazom. Valjda je to ono sportsko u meni koje nikom ne želi priznat da je bolji. Što reći nakon utakmice u kojoj je ekipa Splita bila konkurentna samo jednu četvtinu i to samo konkurentna jer je sve četvrtine izgubila. Zadar je lakočom ostvaroio prednost pod košem na krilima Nurkića i Travisa, a sa vanjskih pozicija je pogađao Delaš i Krasić koji nekim čudom uvijek na Gripama pogađa.
Svi žuti problemi su se po ko zna koji puta sveli na problem šuta iz otvorenih pozicija. Toliko je frustrirajuće da košarkaši Splita ne mogu pogađati kada su na otvorenom šutu da me trenutno uvati žuta minuta i dođe mi da im sve po spisku. Pa do kada će tako više.