Sušac i Račić odveli Nadu u finale

Sušac i Račić odveli Nadu u finale

1. srpnja 2012. u 14:00 / KLUB: BK Nada SM

Splitski bejzbolaši su na najbolji mogući način završili posao u polufinalnoj seriji. A to je svakako pobjeda. I ovoga puta varaždinska ekipa nije imala ideju kako osvojiti bod protiv raspoloženog bacača Nade Mate Sušca. Sušac je odbacao cijelu utakmicu dozvolivši domaćinima samo dva udarca, ostavivši ih tako bez osvojena boda. Bacio je fantastičnih 15 strike outa.

Uz njegovu izvrsnu predstavu treba svakako istaknuti da je Nadina obrana izgledala odlično. Naročito su se istaknuli Pribilović na drugoj bazi i Filip Berecka u vanjskom polju koji su sa svojim izvrsnim akcijama plijenili pažnju inače objektivne varaždinske publike koja ih je za sve prikazano nagradila velikim aplauzom. Napad je predvodio oporavljeni Ivan Račić. Izgleda da je trivijalnim ozljedama došao kraj. Račić je opet bija onaj pravi te je imao 1/2, jednu šetnju uz napravljeni poen i jednu ukradenu bazu.

Nadu u finalu dočekuje kudikamo ozbiljniji protivnik, karlovačka Olimpija koja je lako obračunala sa ekipom Siska. Za finalnu seriju se svakako treba još ozbiljnije pripremiti. Igra se ko prije 4 pobjede i započinje 21.7.2012. u Karlovcu.


Vindija - Nada SSM 0-5