Raspad sistema

Raspad sistema

20. svibnja 2012. u 18:00 / KLUB: BK Nada SM

Bio je to jedan od onih dana kada se protivnika jednostavno razbije tako jako i žestoko da se danima posli utakmice pita šta mu se to dogodilo. Splitski sastav je u utakmicu ušao maksimalno angažirano, ne dajući protivnicima ni minimalne šanse da nešto naprave.

Već u 1. izmjeni Nada SSM vodi sa 4-0 od čega svakako treba istaknuti i rijetko viđen HR udarac kada je Ivan Račić pogodija u predsoblje Starog rodilišta. Slobodnom procjenom reklo bi se da je loptica sletila na nakakvih 140 metara. Osim Račića koji je u napadu napokon imao svoj dan 2/3, 2 boda, 4 RBI - asistencije, treba istaknuti i sveprisutnog Šuprahu koji i unatoć svojim godinama pokazuje vrhunsku kvalitetu. Na udaranju 3/3, 3 boda 3 RBI - asistencije je vrhunsko ostvarenje.

Na mjestu bacača je solidno svoj posao odradio Franko Kovačić iako je imao dIjelova utakmice kada se mučio sa strike zonom. Protivnike je u 4. izmjene zadržao na 2 boda i 4 dozvoljena udarca. Utakmicu je kao i prethodnog dana zaključao Andrija Jakšić koji je zadnja tri varaždinska udarača umirovio.

Utakmica je završila u 5. izmjena što dovoljno govori o stanju na terenu, a nakon same utakmice varaždinski igrači su imali i žučnu međusobnu raspravu.

Nada SSM - Vindija 17-2