Dabrauskas ostvario najavljeno

Dabrauskas ostvario najavljeno

20. prosinca 2020. u 19:05 / KLUB: HNK Hajduk

Gorica je na Poljudu najavila pobjedu i to na terenu ostvarila. Hajduk se dva puta vraćao nakon minusa i to iz vrhunski izrađenih akcija, ali poklon penali Todorovića i Simića koje je realizirao Lovrić su bili previše. HNK Hajduk-NK Gorica 2:4

Hajduk kada i odigra dobro izgubi. Gorica je pobijedila, ali uz obilate poklone Hajdukove obrane. Nećemo se posebno osvrtati na prvi i četvrti gol gostiju koji su pali iz igre mada je i tu bilo početnićkih grešaka. Ono što boli u ovom porazu je da su oba penala napravljena u situacijama kada protivnički igrači nisu imali baš nikakvu šansu ugroziti Hajdukova vrata. Prvi za 1:2 je skrivio Todorović koji je u trku vukao Lovrića za dres, a ovaj je to mudro iskoristio teatralnim padom i prisilio sudca Bebeka da pregleda snimku i dosudi kazneni udarac kojega je Lovrić realizirao. Drugi je za 2:3 skrivio Simić kada je nesmotreno nagazio Mitrovića na nogu, a i taj je realizirao Lovrić. Hajduk nije igrao loše, dapače bijeli su pritiskali, imali više od igre i prilika, oba gola su postigli nakon izvrsnih akcija. Prvi je dao Atanasov na dodavanje Čoline, a drugi Diamanthakos na dodavanje Brnića.
Na kraju su gosti dočekali kraj susreta uzdignutih ruku jer su uzeli pobjedu koju su i najavljivali, ali da na Poljudu vrijeme darivanja nije malo uranilo teško da bi se kući vratili sa tri boda.