Žuti preko Zadra do druge pobjede

Žuti preko Zadra do druge pobjede

1. studenog 2020. u 22:56 / KLUB: KK Split

Žuti su u Zadru uzeli drugu pobjedu u ABA ligi. Odlična utakmica kojom je dirigirao Čampara i koja u niti jednom trenutku nije izmakla kontroli. Luković ponovno najubojitij žuti, a Marčinković najbolji skakač. KK Zadar-KK Split 66:72

Čista pobjeda Splita u Zadru u kojoj domačin nije imao baš nikakve šanse da se suprostavi boljoj ekipi. A bolji su bili košarkaši Split i to su baš svi nakon utakmice konstatirali. Od novinara, do trenera obje ekipe.
Split je u ovu utakmicu ušao pun želje i energije. Željke da dokaže da je dobar i da se na njega ove sezone može računati, a energije jer su se zbog odgođene utakmice sa Šibenikom napokon mogli odmoriti. Tanak roster ovoga puta nije mogao doći na naplatu pa su svi igrači izgledali dobro. Sani Čampara je već odavno dirigent igre žutih i to radi odlično, probija prvu liniju, asistira, pogađa sa poludistance i sa vanjskih pozicija. Perković je ta čudesna energija koja nas pokreće i dojma smo da bi trebao igrati više, Vranković sve sigurniji pod košem gdje se za sada sam nosi sa protivnicima, Kedžao teški rutiner kad zapne, Mesiček vrlo dobar, Luković naravno onaj koji radi razliku, Marčinković zadarsko čudo u splitskim redovima i Bajo koji za sada igra rezervirano, a svi znamo da može puno bolje. Sljedeću nedjelju na Gripe dolazi Cibona.