Ajme meni nije mi dobro

Ajme meni nije mi dobro

16. studenog 2018. u 21:36 / KLUB: MNK Split

Ajme meni nije mi dobro... Split tone sve dublje i dublje i ne nazire se svjetlo na kraju tunela. Crnica je nadigrala naše momke koji izgledaju kao razbijena vojska. MNK Split-MNK Crnica 1:4

Crnica sasvim zasluženo odnosi bodove sa splitskih Gripa i vjerovali ili ne još jednu utakmicu završava sa četiri postignuta gola. Naša ekipa nije pokazala ništa posebno čime bi zaslužila pobjedu u ovoj utakmici. Sve to izgleda poprilično rastreseno i nepovezano, naročito u onome dijelu kada smo u rezultatskom zaostatku. Počne se brzdati i kola odu nizbrdo.
Mladići tada nemaju vjeru u sebe, a na žalost niti ovi iskusniji ne odskaču od takve konstatacije.
Prvo poluvrijeme je bilo poluvrijeme golmana koji su branili sve. Luketin i Mišković su radili čuda. Ipak najvažniji trenutak prvoga dijela je bio kazneni udarac sa 10 metara kojega je Mišković obranio Ćorluki. Gosti su poveli početkom drugog dijela i 1:0 nakon što je Vukičević učinio smješnom našu obranu. Malo zatim uslijedio je još jedan gol, a ovoga puta nas je matirao Šamija. Poviše Luketina lobom u rašlje za komodno vodstvo gostiju. Mi smo uzvratili sredinom drugog dijela golom Ćorluke nakon što smo povukli jednu kontru i nskon toga smo stali. Presjekao nas je drugi gol Vukičevića čime Crnica opet bježi na dva razlike da bi na kraju poentirao i Subotić na prazan gol kada smo još jednom neuspješno pokušali odigrati sa igračem golmanom. Za sada smo deseti, a pred nama je utakmica sa Osijekom koji je na korak iza nas. To je još jedna utakmica koju ne smijemo izgubiti.