Zaslužujemo finale

Zaslužujemo finale

16. svibnja 2018. u 21:12 / KLUB: KK Split

Split je poravnao seriju na 1:1, te igrom borbenošću i vjerom pokazao da želi odigrati još utakmica na Gripama, a to znači finale. Cedevita je respektabilan protivnik, a mi smo im priuštili emociju. KK Split-KK Cedevita 75:66

Jesam li ja lud kada konstatiram kako je emocija pobijedila u ovoj utakmici. Moglo bi se i tako reći. Jer dobiti Cedevitu Prvaka Hrvatske samo na emociju nije moguće. Ali bez emocije bi to bilo nemoguće. Igrali su naši momci kao prava klapa. Ginili za svaki balun na parketu. Svi za jednog jedan za sve. Svi baš svi su večeras odigrali najbolju utakmicu ove sezone. Filipović je izluđivao obranu vitamina sa svojim ulazima i čudesnim frljokama, Širko sa asistencijama i svojom mirnom rukom, Keđo sa "osporavanom" leđnom tehnikom i velikim brojem skokova u obrani, Scott sigurno najbolja 0 na terenu, Katura sa svim onim što nam je falilo ove sezone, Najev može on i više i Marčinković sa čudesnom tricom kada se lomio ovaj susret i skokom u napadu i košem za kraj i apsolutni delirij u dvorani.
Nakon ove dvije utakmice i svega što smo vidjeli i dalje znamo da je Cedevita naša najbolja ekipa i da ih je teško pobijediti, ali isto tako znamo da sa ovakvim pristupom zaslužujemo finale.