Samokritika i autosugestija - VIVA LUDEŽ

Samokritika i autosugestija - VIVA LUDEŽ

4. studenog 2017. u 21:26 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je poražen od Rudeša na Poljudu u utakmici koja je imala neobičnu uvertiru. Torcida je izvijesila transparente koji su najavili ovakav rasplet utakmice. HNK Hajduk-NK Rudeš 2:3

Utakmica je počela sa valom nezadovoljstva najvatrenijih navijača Hajduka koji su izvjesili transpanente kojima jasno daju do znanja da im je dosta više prodavanja magle i da oće pravoga Hajduka. Nisu niti navijali prvih 9 minuta pa je Poljudom vladala grobna tišina. Kada su se napokon probudili probudio se i Hajduk i golovima Lopeza i Ohandze poveo sa 2:0 što je unijelo mir među bijeli puk.
A onda je po ko zna koji puta ove sezone Hajduk neobjašnjivo popotonuo u drugome dijelu utakmice. Rudeš je prvo smanjio preko Galveza da bi uskoro došao do poravnanja preko Budimira. Da katastrofa bude i konačna pobrinuo se vrijedni Galvez koji je svojim drugim golom donio najvrijedniju pobjedu u povijesti Rudešu. Orilo se sa istoka "Uprava odlazi" što je svakako dobro jer samokritika je najboji način za napredak dok je sjever urlao "skinite dresove". Pitanje svih pitanja je kome je to uopće upućeno. Tko je uprava, a tko navijaći, a tko igraći. Naravno i tko je uopće struka.
To naravno ne umanjuje pobijedu gostiju.
Svaka čast Rudešu na pobjedi u "Viva Ludežu".