Školska dvorana prožvakana - Kedžo MVP

Školska dvorana prožvakana - Kedžo MVP

25. veljače 2017. u 19:57 / KLUB: KK Split

Žuti su u školskoj dvorani na istome onome mjestu gdje su spašavali prvoligaški život upisali novu vrijednu pobjedu prema željenome cilju. Niti ova nije bila laka, a prava je sreča da je Kedžo imao svoj dan. KK Hermes Analitica- KK Split 69:76

Split je upisao očekivanu pobjedu u kemijskoj školi u Zagrebu. Da ova pobjeda neče doći sama od sebe dalo se naslutiti u samim uvodnim minutama utakmice kada je Hermes Analitika držala žute na samo jednoj trici Rančića u četiri minute utakmice. Tijekom cijelog susreta su domačini puhali za vratom stvarajuči nelagodu kontigentu navijača žutih koji su za ovu utakmicu iz Splita autobusom došli navijati za naše momke.
Prava je sreća da je danas Mateo Kedžo imao svoj dan i da je doslovno torpedirao Hermes. Postigao je 29 koševa uz valorizaciju 35 čime je još jednom bio MVP susreta. U dvoznamenkastim brojevima mu se pridružio jedino Filipović koji je postigao 11 koševa, dok su svi ostali bili poprilično rezervirani. Sve u svemu u prosječnoj predstavi Split je uzeo vrijednu pobjedu na putu ka cilju. Sljedeća je Osijek nadamo se na dobro popunjenim Gripama.