Jadranu prva pobjeda u RWP

Jadranu prva pobjeda u RWP

14. siječnja 2017. u 19:53 / KLUB: VK Jadran

Jadran je golom Marinića-Kragića minutu i po prije kraja utakmice slavio na vručem gostovanju u Budvi. Prva je to pobjeda jadranaša u sezoni koja ih je pomaknula sa dna tablice. VK Budva-VK Jadran 6:7

U iznimno tvrdoj i izjednačenoj utakmici Jadran je smogao snage da u samom finišu prvo golom gruzijca Levana Chikvinidze izjednači,a potom golom Marinića-Kragića pobijedi. Zanimljivo je da su to bili i jedini golovi dvojice junaka ovoga susreta.
Jadran je bolje započeo ovu utakmicu pa je prva četvrtina pripala našim momcima sa 1:2. Golove su postigli Vasić iz kontre i Popović. Vrijedi istaknuti da je vratar Strujić u tom periodu igre obranio peterac najboljem igraču Budve Bogdanu Đuriću.
Druga četvrtina je zato pripala domačinima sa 2:0 pa se na poluvrijeme otišlo sa zaostatkom od jednoga gola.
Treća četrtina je opet pripala Jadranu iako je Budva u jednom trenutku imala visoko vodstvo od 5:2. Tada na scenu stupaju Antonijević sa jednim golom i Gluhaić sa dva za poravnanje 5:5.
U posljednjoj četvrtini Budva na tri minute prije kraja golom Đurića opet prelazi u vodstvo, ali to im nije bilo dovoljno. U već opisanom finišu Jadran stiže do vrijedna tri boda.