Bejzbolaši slavili u Sisku

Bejzbolaši slavili u Sisku

1. svibnja 2014. u 18:17 / KLUB: BK Nada SM

Na praznik rada i po začudo sunčanom vremenu Nada SSM je desetkovana ozljedama ipak uspijela slaviti na gostovanju u Sisku. Ponajprije zbog solidne predstave Pribilovića na mjestu bacača i dobrom udaranju A.Tomića. BK Sisak - BK Nada SSM 5:9.

Iako na put zbog ozljeda i posljedica bolesti nije išlo pola prve ekipe bejzbolaši Nade SSM su ipak pokazali da su i oslabljeni još uvijek miljama daleko za ekipu Siska.
Zanimljivost utakmice je bila ta da je Sisak vodio sa 2:0 sve do 4. izmjene kada Nadin napad malo pomalo uspijeva udarati loptice iskusnom Aniću. Od tada pa do kraja utakmice Nada SSM je samo povisivala vodstvo do konačnog rezultata.
Priliku su dobili i neki igrači koji ove sezone nisu imali baš puno šansi za pokazati što znaju. U prvom redu se misli na mladoga Tadića koji je zaigrao na poziciji trće baze. Na udaranju se istakao A.Tomić sa 4/5, Vukosav 3/5, Dabo 2/3.
S obzirom na probleme sa bacačkom rotacijom mjesto bacača je zauzeo J.Pribilović koji je odbacao 6 inninga, u kojima je dao 5 udarca i 7 BB. Dobra je stvar da je u svom prvom startu sezone imao čak 7K. Dabo je nakon njega bacio 2 izmjene, a utakmicu je zatvorio Kovačić. Već ove subote i nedjelje na Starome placu je pravi hrvatski derbi kada Nada SSM dočekuje Olimpiju iz Karlovca.