Na krilima publike do važne pobjede

Na krilima publike do važne pobjede

11. prosinca 2011. u 20:25 / KLUB: RK Split

Split se vratio na vrh prvenstvene tablice. Tko bi se tome nadao na početku ove sezone. No momci trenera Babića pokazali su da su odlična ekipa. Pokazali su kako se i protiv papirnato favoriziranog protivnika može odigrati na visokoj razini.

Najveće pojačanje na ovoj utakmici za Split je svakako bio povratak Sršena. Odigrao je odličnu utakmicu. U obrani neprikosnoven, u napadu solidan.

Sredinom drugog poluvremena gosti iz Siska su uspjeli izjednačiti. Budno Zeškovo oko je primjetilo da je to bio period utakmice kada je trener Babić odmarao rekovalescenta Sršena.

Kraj je bio dramatičan, napet. Pravi rukometni triler. Split je u jednom trenutku imao dva igrača više i nije se odlijepio. Štoviše, jedan nerezonski prekršaj Sršena doveo je domačina u veoma nezgodnu situaciju je su zadnje dvije minute igrali sa igračem manje. Međutim, sve su izdržali.

Zaboravio sam napomenuti i izvrsnog vratara Vukasa. Batinović je bio najbolji najbolji domaći strijelac sa sedam pogodaka, ali je naročito impresivno odigrao Žeravica koji je potegao na kraju kada je izgledalo da je Sisak našao ključ kako zaustaviti splitske napade.

Sljedeća utakmica je u srijedu, 14.12.2011. u 18:00 sati u maloj dvorani na Gripama protiv Spačve iz Vinkovaca.

[Piše: "Zeško"]