Mornar nakon peteraca izborija majstoricu

Mornar nakon peteraca izborija majstoricu

8. svibnja 2013. u 18:22 / KLUB: VK Mornar

U žestokom obračunu na poljudskim bazenima vaterpolisti Mornara BS su pobijedili zagrebačku Mladost. Bila je to utakmica sa malo golova, utakmica koja ni nakon produžetaka nije dala pobjednika. VK Mornar BS - HAVK Mladost 3:3,(5:5),(10:9)

Velika i veličanstvena pobjeda nakon rovovske bitke u bazenima. Što drugo reći nakon utakmice koja je u regularnom dijelu završila svega 3:3. Žalija se mornar u zadnjoj akciji na očiti peterac, ali sudački dvojac nije imao petlju završiti utakmicu.
Ni u produžecima nije bilo ništa bolje. Mornar BS je dva puta vodija 4:3 i 5:4. Mladost je stizala, a zadnju šansu na utakmici je imao Mornar BS. Otišlo se u peterce. A peterci su rulet u kojima pobjeđuje Mornar BS. Prva 4 penala su pogodili i jedni i drugi. Peti penal prvo falije Mornar BS, a potom isto radi i Mladost. Šestu seriju opet promašuju i jedni i drugi. Situacija je u tim trenucima bila i više nego usijana. Mornar BS pogađa u sedmoj seriji, a Mladost opet promašuje za konačnu pobjedu Mornara BS od 10:9.