Loš dan donio prvi poraz

Loš dan donio prvi poraz

5. svibnja 2013. u 15:11 / KLUB: BK Nada SM

I to se jednom moralo dogoditi. Loš dan je Nadu u Karlovcu koštao prvog poraza nakon osam uzastopnih pobjeda. Serija je prekinuta, ali ništa zato. Nada je i dalje prva i već sljedeći vikend ima priliku za početak nove serije.

Nada je poražena u Karlovcu. Napad je u ovoj utakmici i definitivno stao sa proizvodnjom bodova što je očito bio preveliki teret Nadinim bacačima koji su ovu sezonu naučili na komodnioje situacije u kojioma nema pritiska. Karlovački bacač Slobodan Gales je umrtvio sve pokušaje da se nešto napravi u napadu pod uvjetom da ih je uopće i bilo.
Kovačić je započeo utakmicu na mjestu bacača. Bacao je tri izmjene, uz 4 BB. Nakon njega je svoje tri izmjene u istom tonu odradio Marin Tadić uz 3 BB, a zadnju izmjenu je bacao Pribilović sa 2 BB. Nakon ovoga poraza vrijeme je za buđenje jer će ovakvih utakmica biti sve više i više kako sezona bude odmicala. Bacači očito moraju puno više raditi jer su bacili više BB nego što je napad imao udaraca.
U mršavom napadačkom učinku spličana istaknuli su se Clint Stroud 2/3 2 RBI i Marin tadić 2/3. Svi ostali su debelo podbacili.