A sad adio!

A sad adio!

26. ožujka 2013. u 18:15 / KLUB: KK Split

Žuti su porazom u Zadru i definitivno najgore plasirana ekipa ABA lige što u konačnici znači da za njih u sljedećoj ABA sezoni nema mjesta. Namjerno sam napisao najgore plasirana ekipa jer još uvijek mislim da nisu najgora igračka ekipa. Rezultat koji su postigli odnosno nisu postigli je na žalost splitskih ljubitelja košarke takav kakav je. U sezoni u kojoj su navijači počeli dolaziti na Gripe u većem broju i kada su unaprijed pristali na najavljenu borbu za opstanak nisu očekivali da će se to pretvoriti u bitku koja će biti izgubljena bez ispaljena metka. Šta se dogodilo sa Splitom nakon utakmice u Zagrebu kada su pobijedili Cedevitu je priča koju bi trebali ispričati odgovorni iz kluba. Prvo trener, pa onda sportski direktor i na kraju Predsjednik kluba.
Sada je na redu borba za Prvaka Hrvatske, a se Gripa se ne čuje ništa drugo do jadikovki.
Mislim da mogu biti slobodan i u ime svih navijača reći da nam je dosta toga. Dosta naricanja. Želimo mušku igru i pobjede.
Utakmicu u Zadru nemam potrebe posebno opisivati. Još jedno u nizu tragičnih utakmica koje su žuti odigrali u gubitničkoj seriji koju je samo pobjeda protiv Širokog na trenutak prekinula. Je li treba čekati kraj sezone za rezove ili se to može i mora napraviti odmah. Naravno to i dalje ovisi o ambicijama kluba. Kako stvari sada stoje ABA ligu ćemo gledati "tko zna kad i tko zna gdje".