Jeli sve bilo samo za šalu

Jeli sve bilo samo za šalu

14. ožujka 2013. u 21:15 / KLUB: KK Split

Upisan je još jedan poraz. I šta je najgore ovaj poraz ne boli. Nekako je postalo normalno da žuti gube utakmice. Kada kojim čudom pobjede valjda iznenade i sami sebe. U igri bez igre, u kojoj se pristojno odigrala tek prva četvrtina gosti su demolirali smiješnu ekipu Splita. Treba li uopće opet nabrajati sve ono što je već tisuću puta nabrojeno. Split ozbiljnu obranu igra otprilike samo jedno poluvrime. Naročito mi se svidila obrambena akcija PUSTI PROTIVNIKA SAMOGA DA PUCA, a ako falije onda ćemo mi skočit. Treba li uopće u to sumnjati kada se zna da je Radnički imao duplo više skokova. U prvom poluvrimenu i više nego duplo. Split 8, a Radnički 19. Napad je bez Vujčića toliko sterilan i predvidljiv da bi ga protivnici najvjerojatnije mogli braniti i zavezanih očiju.
O utakmici se nema šta napisati na žalost. Svi igrači Splita su podbacili, a i više nego strpljiva splitska publika je skandirala ERJAVEC ODLAZI.
Sada su sve oči uprte u Mađarsku, gdje Zadar gostuje kod Szolnokia. Tamo se rješava sudbina svih hrvatskih klubova. Ali i bez obzira na rezultat u Mađarskoj Split u Zadru mora pobijediti sa 4 koša viška. To je jedina šansa za ostanak u elitnom društvu. Je li Split to može ili je sve ovo sa ABA ligom bilo samo za šalu.