Nada lako preko slatke oluje

Nada lako preko slatke oluje

13. lipnja 2012. u 0:00 / KLUB: BK Nada SM

Ovo je druga pobjeda naših bejzbolaša na prvom krugu lige prvaka u baseballu. Danas su neke stvari sile na svoje misto i napad je izgledao kudikamo bolje. Bjelorusi nisu pokazivali znakove otpora. Od samoga početka utakmice nadini igraci su krenuli žestoko i stvarali probleme bjeloruskom bacaču. Nada je u napadu funkcionirala dobro te je u svakoj izmjeni dolazila do bodova osim prve u kojoj je T.Jurjević napravia taktičku pogrešku. Za spličane je na mjestu bacača cilu utakmicu odradija M.Dabo. Ostavio je bjeloruse na dva postignuta poena sa samo 7 udaraca. Osim toga bacio je i 7 strike outova.

Napad je odigrao solidno. Naročito su se istaknuli vremešni Šupraha sa 100% učinkom. Ostvario je 4/4, od čega jedan udarac za dvi baze i 2 asistencije (RBI). Odmah za njim slijede Ćurković sa 2/4 i 3 RBI, te Vukosav i Dadić sa 2/4. Nada je imala 11 udaraca naspram bjeloruskih 7.

Sutra slijedi nova utakmica. Ovoga puta protiv uvijek neugodnih šveđana koji su danas imali težak susret kontra ruske ekipe.

Nada SSM - Sugerstorm 14-2

Nada SSM - Leksand Lumberjacks u 10:30 sati.