RRC kruna ostaje u Splitu

RRC kruna ostaje u Splitu

9. lipnja 2012. u 22:00 / KLUB: RK Nada

Nada je po ko zna koji put pokazala da je najbolja ekipa ove regije. Pobednik iz Beograda je bija sve samo ne ono što mu ima govori. Dapače, Poraženi su, razbijeni i poniženi pred svojim navijačima. U ciloj utakmici su limitirani na tri poena i to dovoljno govori koliko je Nadina obrana odigrala čvrsto ovu utakmicu.

Nada je povela sa 3-0 već u 3. minuti kada je kaznu pretvorija, ko drugi nego Vlado Ursić, miljenik splitske publike poznatij kao Vlado Maradona. Nakon toga je trener Puljiz primjenio taktiku koja je sasvim uništila beogradsku ekipu. Prepuštena je jalova inicijativa u kojoj su se beograđani po iznimno vrućem vrimenu znojili i trčali dok je Nada svoje prilike koristila iz kontri i postizala polaganja. Prvo je to napravio Grubišić, a onda Plazibat, te je Nada otišla na poluvrime sa vodstvom 0-13.

Malo se toga prominilo nakon odmora. Utakmica je opet izgledala isto. Izgleda da trener Pobednika jednostavno nije svatija lekciju iz prvog dijela. Doduše prvi su postigli 3 poena iz kazne, ali je to bilo sve. Nakon toga Nada je opet primjenila svoje najjače oružje čvrstu obranu i kontre koje su donile još dva polaganja Antić i Buzov, a Vlado Ursić je još jednom pogodio za 2 poena nakon Antićevog polaganja. Nada je tako trasirala put za spektakl koji će se odigrati na starom placu u mjesecu rujnu kada im u goste dolazi jaka njemačka ekipa Hidlerberg.

Pobednik - Nada 3 - 25

ZEŠKO ČESTITA NA TITULI RRC PRVAKA