Još nije gotovo

Još nije gotovo

9. lipnja 2012. u 12:00 / KLUB: MNK Split

Utakmicu je vrhunski otvorila ekipa Splita koja je uz apsolutnu dominaciju u kratkom vrimenu preko najboljeg igrača susreta Sutona došla do vodstva od 3-0. Vrgorčani su od tada pa do kraja utakmice uglavnom igrali sa 5 igrača u namjeri da dođu do bilo kakve šanse za povratak u već izgubljenu partiju. Naravno to se nije dogodilo jer je ovo bija dan u kojemu su splitski malonogometaši podsjetili zbog čega tako suvereno vladaju hrvatskim malonogometnim terenima.

U drugom poluvremenu ista priča. Vrgorac blago pokušava ali bez ikakve ideje što naravno koristi brzonogi Marinović i odvodi Split na 4-0. Nekoliko sekunda posli Mijatović koristi grešku vratara Jukića i posprema za 4-1. Tada Rakušić pogađa prečku, a vrgorčani na krilima publike otvaraju igru, što naravno koriste igraći Splita koji ponovo stvaraju prigode i na kraju Osibov poentira za 5-1. Mijatović opet daje jeftini gol za 5-2. Točku na i ako je uopće tako možemo nazvati je postavio Osibov sa svojim drugim pogotkom za konačni rezultat 6-2.

Malo prije kraja Vrgorački navijači su skandirali svojim malonogometašima "šampioni" jer su i oni primjetili pad u igri svojih ljubimaca. Kako fizički tako i psihički pad nakon ovakvog debakla. Psihički pad je naravno razumljiv, ali se postavlja pitanje zbog čega je uslijedio fizički pad pogotovo kada se zna da su prve dvije utakmice Vrgorački igrači letitli po terenu.

U utorak Vrgorac u svojoj dvorani ima drugu meč loptu koju mora iskoristiti.

Split Brodosplit inženjering-Vrgorac GTP 6-2