Nada preko donata sa pola gasa

Nada preko donata sa pola gasa

8. lipnja 2012. u 14:20 / KLUB: BK Nada SM

Bejzbolaši Nade SSM lako su se obračunali sa zadarskim Donatom. Tko će odnijetio pobjedu na starom plaui je bilo poprilično jasno već nakon 4-0 u 1. izmjeni. Zadrani se nisu uspijeli posložiti u oberani te su nizom pogrešaka pokopali svoga bacača I. Anića. Pobjedi se naravno ne gleda u zube, ali se opet mora konstatirati da je Nada igrala samo u 1. i 7. izmjeni kada su napravili 8 bodova. Nekoliko izmjena je po običaju bilo bez boda i bez izgledne šanse da se do njega dođe.

Na mjestu bacača za Nadu SSM je utakmicu odradio M. Dabo koji je sa 60 % svojih mogućnosti bio pretežak zalogaj za indisponirane Zadrane. Iako nije imao niti jedan BB teško je reći da je svojim bacanjem oduševio malobrojnu publiku. Na poziciji hvatača je trener Račić koristio M. Tomića i I. Vukosava. Niti jedan niti drugi nisu briljirali jer se protiv ovakve ekipe Zadra moglo puno bolje.

Splitski napad je ovoga puta predvodio A. Ćurković koji je na palici udarao 2/3. Osim njega možemo još istaknuti dobar udarac za tri baze J. Pribilovića i udarac Matta Sušca kojim je utakmica okončana.

Nada vodi 1-0 u seriji, a u subotu se u 16,00 sati u Zadru igra druga utakmica između istih protivnika.


Nada SSM - Donat 12-2