Nada uništila bizone

Nada uništila bizone

4. lipnja 2012. u 22:15 / KLUB: BK Nada SM

Nada SSM je drugu utakmicu odigrala puno bolje ponajviše zahvaljujući izvrsnoj predstavi Matta Sušca na poziciji bacača. Sušac je dominirao cijelom utakmicom dozvolivši "bizonima" samo jedan udarac koji su pravim čudom uspijeli ostvariti tek u 7. izmjeni. Kada ekipa ima tako dominantnog bacača male su šanse za poraz. Svakako moramo istaknuti i izvrsnu predstavu J. Pribilovića koji se dva puta mora bacat kako bi spasija sigurne udarce.

I unatoč svemu Nadin napad je opet pokaziva znakove anemije sve do 8. izmjene kada su uspili povezat nekoliko udaraca te povećati svoje vodstvo za konačni trijumf. Prvi bod nada radi u 5. izmjeni kada M. Tomić na BB dolazi na bazu, te uz pomoć krađe i udarca Pribilovića osvaja treću bazu odakle ga buntom A. Tomić šalje do boda. Nada je stisla u 8. i 9. izmjeni kada su napravljena još tri boda.

Ostvareno je 8 udaraca, te je ukradeno 7 baza. U napadu su se najviše istakli dva Tomića. A. Tomić sa 2/4 i M. Tomić sa 2/3.

Buffalos-Nada SSM 0-5


U četvrtak 07.06.2012. splitski bejzbolaši igraju prvu utakmicu četvrtfinala play-offa prevenstva Hrvatske (serija ko prije dvi pobjede) protiv Donata. Utakmica se igra na Starom placu u 16,00 sati.