Brodari torpedirali Beograd 96

Brodari torpedirali Beograd 96

13. svibnja 2012. u 15:00 / KLUB: BK Nada SM

Sjajna partija splitskih bejzbolaša. Gosti iz Beograda su ostavljeni bez boda i bilo kakve šanse da pomisle kako mogu pobijediti na Starom placu. Utakmica je cijelim svojim tijekom bila jednosmjerna, Nada je udarala i radila bodove dok se Beograd nekako držao glavom na površini sve do 5. izmjene kada uraganski Nadin napad radi 7 bodova i utakmicu vodi kraju.

U obrambenom segmentu je Nada napravila samo jednu grešku što je više posljedica grbavog terena. Dadić je na poziciji bacača odradio veličanstveno. Bacao je 6. izmjena i dozvolio je gostima samo dva dobra udarca zadržavši ih na nuli. Uz to bacio je i 6 K (strike out).

Utakmicu je u 7. izmjeni još bolje zatvorio Filip Berecka koji je umirovio sljedeća tri igrača gostiju za konačno slavlje. Isti taj Filip Berecka se istaknuo u napadu. Od četiri pokušaja na palici ostvario je 4 udarca, od čega 3 udarca za dvije baze. Osim Berecke koji svakako zaslužuje ponijeti epitet igrača utakmice vrijedi istaknuti i sjajan napadački učinak Marina Tadića 3/4 i Franka Kovačića 2/2.

Nada SSM - Beograd 96 11-0