Uspjeh naših sportaša

Uspjeh naših sportaša

24. studenog 2011. u 2:00 /

ODBOJKA

Odbojkašice Splita 1700 su doslovno razbile protivnice iz Velike Gorice sa 3-0 u setovima ( 25-12, 25-9, 25-8 ). Azena nije imala šanse. Kroz cijelu utakmicu dominatna je bila samo jedna ekipa i to ona trenera Jelića. Cure su nas navikle na pobjede.

Ako je uopće potrebno nekoga istaknuti u Splitskoj ekipi onda je to svakako tehničarka Kočar. Nije ostao neprimjetan ni učinak kapetanice ekipe Petre Madir. Sve u svemu, bravo cure samo tako nastavite i eto nas u Ligi prvaka dogodine.

U Final-four kupa Hrvatske su se, osim Splićanki, plasirale ŽOK Vukovar, ŽOK Rijeka i ŽOK Kaštela DC.


VATERPOLO

Vaterpolisti su u četvrtfinalnim utakmicama prošli kako smo i predviđali

Mornar Brodospas je potopljen u Rijeci. Trenutno najbolje plasirani splitski klub nije uspio pružiti otpor puno boljim domaćinima. Primorje je u svemu nadvisilo pomlađenu Mornarevu ekipu sa rezultatom 20-9 i izborilo plasman na Final-four kupa Hrvatske.

Jadranaši su u izvrsnoj utakmici na uvijek neugodnom bazenu u Šibeniku ostvarili visoku pobjedu nad domaćinom. Rezultat 14-9 najbolje oslikava situaciju na utakmici. Po tko zna koji put, ova utakmica je pokazala spoj mladosti i iskustva. Vetran Rabadan je cijelu utakmicu diktirao tempo i vodio svoju ekipu do zasluženog Final-foura koji će se odigrati u prosincu 2011. u Zadru.

OVK POŠK je izgubio 7-6. Iako je Jug došao u Split bez 2 prvotimca - Dobuda i Vičana, nisu se nadali da će im momci sa Zente zadati ovoliko glavobolja. Golman POŠK-a Jelovina je zatvorio sve prilaze svojoj mreži i svakako je najzaslužniji za minimalni poraz. Iako su ispali iz daljnjeg natjecanja pružili su mušku partiju. Vraća li se POŠK na staze stare slave?

Na Final-four su se, osim splitskog Jadrana, plasirali Jug CO, Mladost i Primorje. Jadranu želimo puno sreće uz pobjedničku pjesmu sa zvončaca "lončići, lončići".


RUKOMET

Rukometaši Splita su izgubili na sedmerce od Kaštelana. Odlična utakmica 27-27 u regularnom dijelu. Na ruletu sedmeraca Kaštelani su imali više sreće. Kako obje ekipe idu dalje, poraz manje peče. Utakmicu je pratilo oko 300 gledatelja koji su zadovoljni napustili Gripe.