Jadran šokirao Juga u Gružu

Jadran šokirao Juga u Gružu

20. ožujka 2021. u 19:25 / KLUB: VK Jadran

Jadran je šokirao Juga u Dubrovniku. Bila je to odlična predstava u kojoj se u zadnju četvrtinu ušlo sa remijem. Do tada nas je kroz utakmicu nosio Marinić-Kragić, a do kraja junak utakmice Zović. VK Jug CO-VK Jaran 13:15

Jadran je pobjedio Juga i to je odlično za prvenstvo čisto da se razbije dualitet Juga i Mladosti. Međutim treba naglasiti da i unatoč porazu Jug i i dalje drži jedinicu prije doigravanja. Jadranu je osim ove pobjede nužna i sljedeća protiv Mladosti u Splitu.
U današnjoj utakmici vidili smo puno golova i ludi tempo u kojemu se naša ekipa bolje snašla. Od samoga početka krenuli smo jako i dva puta imali +2. Jug se brzo vratio u utakmicu i prekreno u + 2 za njiih. Do kraja treće četvrtine smo uglavnom stizali vodstvo domačina da bi se u zadnju ušlo u egalu. Do tada nas je vukao izvrsni Jerko Marinić-Kragić koji je u ovoj utakmici bio naš najbolji strijelac sa 5 postignutih golova.
U toj zadnjoj četvrtini gdje se odlučio pobjednik nestvarno je dobro odigrao Zović koji je postigao 4 gola pa svakako nosi epitet heroja ove pobjede.