Split u uzvratu potvrdio finale

Split u uzvratu potvrdio finale

13. ožujka 2021. u 19:43 / KLUB: MNK Split

Split je u uzvratu potvrdio prolaz u finale gdje ih čeka pobjednik drugog polufinalnog para Šibenik ili Genius. Današnja pobjeda nije dolazila u pitanje, a angažman je bio na zavidnoj razini. MNK Split-MNK Mejaši 4:2

Split je još jednom nadigrao Mejaše koji će se još dugo sječati njihova krvnika Družijanića koji je i večeras postigao dva gola, ukupno pet u ova dva polufinalna susreta. Prvo poluvrijeme su Mejaši imali nekoliko izglednih prilika, ali pred sam kraj zabio je a ko drugi nego Družijanić za vodstvo Splita 1:0.
Drugo poluvrijeme su Mejaši kad god su to mogli pokušavali sa golmanom igračem, ali rezultat svega je bio drugi gol Družijanića za 2:0 na prazan gol. U zadnjih 5 minuta vidjeli smo još 4 gola po dva sa svake strane. Prvo su gosti smanjili na 2:1, da bi Milanko malo zatim povisio na 3:1. Nije se ni krenulo sa centra, a već je bilo 3:2. Do kraja je još Tešija pogodio na prazan gol za 4:2 i potvrdio našu pobjedu i prolaz u finale. Finale u kojem nas čeka ili Genius ili Šibenik, saznat ćemo sutra iza 21 sati.