Marić i Babić opet srušili Cibonu

Marić i Babić opet srušili Cibonu

2. ožujka 2021. u 20:04 / KLUB: KK Split

Split je opet dobio Cibonu. Peti put za redom i to nam se sviđa. Ali ono što nam se manje sviđa je to što je svaki put zamalo, a svima je jasno da smo za njih dimenzija više. Ovoga puta su junaci bili Marić i Babić. KK Cibona-KK Split 72:76

Split je nakon one super važne pobjede u ABA ligi nad Cibonom isto ponovio i u Prvenstvu Hrvatske i istaknuo kandidaturu za jedinicu prije doigravanja. Scenarij iz najluđih snova za navijače žutih i novog trenera Milu Karakaša koji za sada ima 3/3.
Ova pobjeda je bila slična onoj od prije dva dana. Cibona je opet vodila, a Split se vračao. Vanjski šut nam je bio loš i to je manje više razlog zbog kojega smo se morali mučiti do samoga kraja. Babić je opet bio igrač prevage u ključnim trenucima utakmice, Marić je imao 9 skokova od čega 4 napadačka, a Luković koji je poslovično najbolji naš igrač danas i nije imao svoj šuterski dan, ali je ipak postigao 14 koševa, te uhvatio napadački skok, nakon kojega je Babić pogodio slobodna bacanja za još jedno žuto slavlje. Sljedeća koja se mora dobiti je u četvrtak protiv Osijeka na Gripama. Ajmo žuti.