Mali Zabok pobjedio veliki Split

Mali Zabok pobjedio veliki Split

31. siječnja 2021. u 18:47 / KLUB: KK Split

Mali Zabok je pobjedio. Svaka pobjeda ima i svoje junake, a kod Zaboka to su Worku koji je postigao najviše koševa i Črnjević koji je na kraju skokom u napadu i tricom sačuvao zasluženu pobjedu. KK Zabok-KK Split 92:88

Split je nakon Sonika i Šibenika još jednom kiksao u HT Premijerligi. Ovoga puta pobjedu im je sasvim zasluženo odnio Zabok.
Domačini su vodili gotovo cijelu utakmicu, a Split na samome kraju prešao u vodstvo koje nije znao sačuvati. Iako je Zabok imao odlični šuterski dan ovakvi porazi se žutima nebi smijeli događati. Primiti ovoliki broj koševa znaći samo jedno da ekipa ne igra obranu. A kada se ne igra obrana onda je voljni moment u pitanju. Zašto je to tako odgovore bi trebao dati trener Skelin, jer ovako više ne ide. Približavamo se najvažnijem dijelu sezone u ABA ligi i kupu Hrvatske, a ekipa na parketu jednostavno izgleda loše. Ne treba nas zavaravati pogled na ABA tablicu jer su svi glavni konkurenti sa nekoliko utakmica manje, ali u uzlaznoj formi za razliku od nas koji već duže vremena stagniramo.