Jadran tijesno poražen

Jadran tijesno poražen

4. prosinca 2020. u 20:23 / KLUB: VK Jadran

Jadran je tijesno poražen na otvaranju kvalifikacijskog turnira Euro cupa od domačina Sabadella. Očajan ulazak u utakmicu, povratak, vodstvo i do dva gola razlike i na kraju minimalni poraz. CN Sabadell-VK Jadran 9:8

Našem Jadranu ove sezone uvijek malo fali. Tako je bilo i u ovoj utakmici gdje su naši momci katastrofalno krenuli u utakmicu. Nakon samo 6 minuta igre Sabadell je imao prednost od 3:0. Jadran je do kraja prve četvtrine iskoristio prvi od svojih pet realiziranih peteraca i najavio povratak u ovu utakmicu. U fantastičnoj drugoj četvrtini naš sastav golovima Burića, Šetke i Butića prelazi u vodstvo. Treća četvrtina je bila ta u kojoj se nudila prilika da se pobijedi. Bila je to četvrtina u kojoj smo imali prednost od dva gola razlike. Međutim onda slijedi neugodna serija domačina od 3:0 od koje se do kraja nismo oporavili.

U drugoj utakmici naše grupe Dynamo Moskva je istim rezultatom pobijedio Steauu Bukurešt, pa je sutrašnja utakmica sa Dynamom najvjerojatnije odlučujuća za prolaz dalje.