Napad za pobjedu i promašaj

Napad za pobjedu i promašaj

15. studenog 2020. u 20:56 / KLUB: KK Split

Split je protiv Zvezde odigrao dobro i da smo gađali malo bolje slobodna bacanja imali bi vrijednu pobjedu iz Beograda. Sve je na kraju stalo u izgubljenoj lopti Mesičeka i promašaju Lukovića za pobjedu . KK CZ-KK Split 78:76

Split je izgubio utakmicu od ozbiljne ekipe, a to je svakako Crvena zvezda. Netko drugi bi možda bio zadovoljan, ali žutima slavna prošlost i sve ostalo što ovaj klub čini velikim to ne mogu dopustiti. Zvezda nije zaslužila pobijediti, ali trebamo priznati samima sebi da smo sami krivi što nismo pobijedili. Ozbiljna ekipa sebi ne smije dozvoliti promašenih 8 slobodnih bacanja. Pogotovo ne bekovi kao što je Đoković koji je promašio dva nakon namjerne osobne.
Vranković i Luković su odigrali vrhunski, a Vranković je ostvario i double-double i odigrao najbolju utakmicu u žutom dresu. Gdje su nestali Perković i Bajo ne samo u ovoj utakmici pitanje je koje stručni stožer mora brzo riješiti. Sjetimo se samo one situacije kada Bajo nije zakucao pod košem. Zašto Đoković i Čampara nemaju prostora da zajedno igraju i kad ćemo imati još jednog centra i ubojicu šutera da se uguramo u FF ABA lige. Ova ekipa može puno više od ovog poraza u Beogradu. Nadajmo se da su to nakon ovog poraza shvatili.