Split je još živ-Marinović hat-trick

Split je još živ-Marinović hat-trick

21. lipnja 2020. u 20:31 / KLUB: MNK Split

Split je još živ dva kola prije kraja prvenstva. Srušen je lider sa 5 komada u mreži. Marinović je povratak na parkete proslavio hat-trickom, a Zeljković je postigao svoj prvijenac u najvišem rangu natjecanja. MNK Split-MNK Olmissum 5:0

U izuzetno bitnoj utakmici Split je pregazio Olmissuma i tako produžio prvoligaški život. Gosti su imali više udaraca u okvir vrata, ali Split je bio kudikamo konkretniji.
Pavić je otvorio utakmicu sa vratnicom. Split je uzvratio brzo i efikasno već u 3. minuti kada Marinović na asistenciju Perića zabija svoj prvi gol za 1:0. Nije se ni krenulo sa centra, a Marinović lomi svoje čuvare i već je velikih 2:0. Omišani se nisu predavali pokušavali su uglavnom preko Pavića, ali nije išlo. SPLIT je zapucao čak tri akumulacije od kojih je samo jedna ušla. Strijelac je bio Zeljković.
Onda je uslijedio PAVLOVIĆ time kada je golman Splita čudesno skidao prilike gostujućem sastavu.

U nastavku gledamo jalovu inicijativu gostiju, no prava prilika pred golom Splita se teško stvarala.
dapaće Split je golom Sučića otišao na nedostižnih 4:0. Gosti 5 minuta prije kraja prelaze na igru golmana-igrača, no ne uspijevaju ozbiljnije ugroziti gol Splita. Sve dvojbe otklonjene su dvije minute priej kraja kada Marinović osvaja loptu u svojoj polovici, te postiže hat-trick i zabija za konačnih 5:0.

Sljedeća utakmica je u nedjelju u Splitu protiv Futsal Dinama.