Samo bod u drami na Gripama

Samo bod u drami na Gripama

1. ožujka 2020. u 21:32 / KLUB: MNK Split

Split je remizirao u utakmici u kojoj je trebao pobijediti. Imali su naši momci 2:0 i pucali su dvije akumulacije. Nakon toga otišli u ponor od 2:5 da bi na kraju izborili remi. Od zone opstanka nas i dalje dijeli 6 bodova, a samo su 4 kola do kraja. MNK Split-MNK Square 5:5

Kakva drama na Gripama. Split je imao sve u svojim rukama, onda je sve ispustio da bi na kraju iščupao bod koji možda bude zlata vrijedan. Možda jer je u igri još 12 bodova i četiri kola do kraja. Splitu svakako trebaju bar dvije pobjede pod uvjetom da Alumnusa izgubi sve do kraja. Ali ostavimo se matematike za sada. Utakmica je bila šokantna kao uostalom i sve dosdašnje od kada je na klupu zasjeo novi trener Laura.
Square je bio idealan suparnik za osvajanje tri boda, jer dubrovčani su gubili 2:0, a mi smo imali dvije akumulacije. Udarac Bundavice našeg najboljeg pojedinca je obranio Primić, dok je drugu akumulaciju zapucao Kirevski pored gola. Kazna je došla za minutu u liku Gašpara koji je matirao Čizmića. Nedugo zatim Square puca akumulaciju iz koje Micevski poravnava na 2:2. I tako se na poluvrijeme otišlo bez pobjednika. Sve to je jako potreslo igrače Splita i njihova trenera Lauru koji je isključen. Square malo pomalo dolazi do naizgled neuhvatljive prednosti od 2:5. Međutim naši momci kreču na sve ili ništa i vračaju utakmicu u egal golovima Bundavice, Radića i Marića. Sljedeća je Crnica u Šibeniku gdje pod svaku cijenu trebamo pobjedu.