Nemoć- ako me razumijete

Nemoć- ako me razumijete

30. siječnja 2020. u 19:43 / KLUB: KK Split

Borac je razbio Splita kao kakvu provincijsku ekipu. Nemoć, ako me razumijete što kažem, je jedino što je Split pokazao u ovoj utakmici za zaborav. Sreća je jedino što su svi konkurenti za play-off izgubili. KK Borac - KK Split 90:60

Prije odlaska u Čačak neki su se novinari nadali kako Split Borca može pobjediti i pokazati im da smo ekipa koja ozbiljno puca na ABA ligu. Jer kako stvari stoje ako se do kraja dobije baš sve četiri utakmice najvjerojatnije ćemo u polufinalu igrati opet sa njima. Međutim desilo se baš suprotno. Borac je Splitu pokazao da je ekipa i to prava, brza, lepršava, efikasna i zaigrana. Sve ono što košarku čini tako lijepim i zanimljivim sportom. Split je odigrao ispod svake razine, ali to ne umanjuje činjenicu da je Borac odigrao odlično i nabio još kompleksa žutima i to baš u nezgodnom trenutku.
Do kraja je još 4 kola i moramo dobiti sve ako mislimo ostati u igri za tu četvrtu poziciju koja nas opet vodi na Borca. Postoji neka luda mogućnost da uhvatimo i treću poziciju, a to nas vodi do nimalo lakšeg protivnika MZT-a.
Obrana je ključ svakog ozbiljnijeg uspijeha, a Split je još ne igra na ozbiljnoj razini. Priča trenera Skelina da ima mjesta napretka u obrani je istinita, ali napretka nema na vidiku.