Split nezna pobijediti

Split nezna pobijediti

12. siječnja 2020. u 23:28 / KLUB: MNK Split

Split jednostavno nezna pobijediti. Danas su naši momci dva puta vodili sa dva gola razlike, ali niti to nije bilo dovoljno za više od remija. Jefferson je postigao hat-trick, a još jedan gol je postigao Perić. MNK Split-MNK Alumnus 4:4

Na Gripama je sve mirisalo na veliku utakmicu, a dobili smo ne baš tako veliku sa čak 8 golova u mrežama jednoga i drugoga vratara. Utakmica nije niti počela, a Marić je zatresao stativu. U slijedećoj minuti Jefferson pogađa za vodstvo na asistenciju Perića. Već tada Split ima još jednu odličnu prigodu, ali sebični Jefferson je uprskao akciju 3 na 1.
Perić je svoju dobru igru okrunio pogotkom za 2:0 kada je manirom pravoga pivota pucao prejako za nemočnog Jamičića.
Uslijedio je time-out gostujućeg sastava koji je očito urodio plodom jer gosti vrlo brzo dolaze do smanjenja vodstva i poravnanja. Split je opet primio dva nestvarno glupa gola kakvih se naprimao u ovoj sezoni.
Na odmor se ipak odlazi sa vodstvom 3:2 nakon drugog pogotka Jeffersona. Imali smo još i udarac iz akumulacije kojeg je Jeffersonu obranio Jamičić.
Drugo popluvrijeme je bilo preslika prvoga u kojemu je Split opet imao dva gola prednosti nakon što je Jefferson postigao hat-trick, ali pamtiti ćemo ga ponajviše po propuštenim prilikama Kirevskoga.
U posljednjih 10 minuta gosti se još jednom vraćaju u igru. Markić je stvarao ogromne probleme obrani Splita i iz jedne takve akcije je pao gol. Markić je pucao, njegov udarac blokira Wilhelm, a na odbijenu loptu natrčao Pezelj i zabio
Nepune dvije minute nakon toga strijelac je Rajh koji je primio loptu na poziciji pivota, lako se oslobodio Ćorluke i zabio za 4-4! Kirevski je u drugom dijelu imao tri velike prilike, ali u svim tim situacijama je pucao pored gola.