Opet minimalni poraz Splita

Opet minimalni poraz Splita

7. prosinca 2019. u 22:32 / KLUB: MNK Split

Malonogometaši Splita su se ove sezone pretplati na minimalne poraze i začelje prvenstvene tablice. U paklenoj atmosferi Cibonine dvorane tri puta su vodili i na kraju izgubili. Futsal Dinamo - Split 5:4

Kako je osječaj više puta voditi i izgubiti utakmicu ove sezone najbolje je pitati igraće i trenera Splita. Split je u ovom porazu tri puta vodio, ali na kraju je slavio Dinamo.
Za Split je dva gola postigao Kirevski koji je bio najraspoloženiji igrač Splita u ovom susretu. Osim golova kumovao je kod isključenja Davora Kanjuha što je Splitu dalo realne šanse da se vrati u utakmicu. Međutim igra sa igračem više nije dala ploda. Najizglednije prilika je Perićev udarac koji je uzdrmao vratnicu već savladanoga vratra Dinama. Osim Kirevskoga dvostruki strijela za Split je u ovoj utakmici dvostruki strijelac bio i Sučić koji je odigrao vrlo dobru utakmicu.
Prvo poluvrijeme smo završili sa 2:3, da bi Dinamo u samo dvije minute drugog dijela došao do vodstva koje do kraja susreta nije ispuštao. Nalazimo se na začelju prvenstvene tablice sa samo 2 osvojena boda i kako stvari stoje tako će ostati i nakon zadnjega kola prvoga dijela prvenstva kada nam u goste na Gripe stiže prvak makarsko Novo vrijeme.

Splitu hitno treba osvježenje u vidu novih igrača u klubu jer sasvim je sigurno da ova ekipa nema baš nikakvu ideju kako se izvući iz ovog razultatskog deficita. Sudbina prvoligaškog statusa kluba je u rukama Uprave jer samo odlično odrađeni prijelazni rok garantira da nećemo u drugu ligu.