Morris spasio Splita od blamaže

Morris spasio Splita od blamaže

3. studenog 2019. u 18:50 / KLUB: KK Split

Dugo smo čekali na Morrisa i napokon ga dočekali. Kada je izgledalo da će nas i Dubrava pobijediti ukazao se Morris i donio žutima prvu gostujuću pobjedu. Dubrava Furnir- Split 74:86

Gostujuća pobjeda koja to u biti i nije. Radi se samo o kozmetici jer pobjeđivanje protivnika ovakvoga tipa bi trebalo izgledati puno jednostavnije i bolje. Susret je dugo bio u egalu ponajprije zbog lošeg odnosa prema igri naših igrača, ali i zbog odlične partije Hortmana. Dvije minute prije kraja još uvijek je bilo na koš razlike za nas. Onda se ukazao i naš amekikanac Morris koji je prvo pogodio tricu, onda ukrao loptu, povukao kontru i asistirao Kalajžiću za konačnu pobjedu. Sa zvukom sirene je tricu stavio i Perković za nezasluženo visoku pobjedu.
Bilo je svakako zanimljivo slušati i komentatore ove utakmice koji su u više navrata naznačili da Grgurevića nikada nisu vidjeli ovako ljutoga, do konstatacija kako je on više prijatelj nego trener, a da to igrači ponekad znaju iskoristiti.
Osim toga dijelili su mu i savjete, kako bi se trebalo više lopti spuštati na Rikića i kako bi se Morrisa trebalo više koristiti za šut s obzirom da se vrača od teške ozljede koljena. Stvaranje situacija iz kojih bi on kao tako dobar šuter trebao jednostavno poentirati.