Nije sramota izgubit od boljega

Nije sramota izgubit od boljega

28. ožujka 2012. u 18:00 /

Ajme meni šta se dogodilo?! Prvak Hrvatske KK Zagreb je demoliran u svojoj dvorani od strane tamo nekog KK Splita. Svi su se Zagrepčanci šokirali, neki padaju u nesvist, jer izgubit tako žestoko ka šta se njima desilo je naravno užasna stvar, užasna za svakog pravog Zagrepčanca koji od svoga samozadovoljstva svih ovih proteklih godina nije vidija dalje od svoga nosa. Nosa koji je staja poprilično visoko. Sa razlogom ili ne to je neka druga priča.

Sada ih je pobjedia, odnosno ponizija KK Split pa se traže kojekakvi razlozi da se umanji taj grozni osjećaj poraza. Pa krenimo redom: nije igra Kasun, otišla dva stranca, plaće kasne dva miseca, nema više političke potpore... Na jedan tren sam pomislija: blago se nama Splićanima. Mi to sve imamo. Mora bit da je to razlog šta smo ih ovako satrali.

Izgleda da se stvari lagano vraćaju na svoje misto. Zagrebački novinari ne moraju kukati i naricati nad sudbinom tamo nekog Zagreba. Ipak su izgubili od najboljeg kluba XX. stoljeća od splitske Jugoplastike. I to im mora biti na čast. Jer izgubit od najboljega na bilo koji način nije tragično. Dapače, tragično je upravo suprotno. Tragično je kada od maloga kluba oćeš postat velik preko noći. Tragično je kada misliš da novcem možeš kupit sve. Tragično je kada se zna da su to novci poreznih obveznika koji u pravilu zaobilaze Split.

E to je tragično gospodo Zagrepčanci.[Piše: "Zeško"]