Marinkovićev alley-oop i još jedan poraz

Marinkovićev alley-oop i još jedan poraz

6. veljače 2019. u 20:55 / KLUB: KK Split

Jeli Marinković u zadnjim sekundama zakucao samo za pobjedu ili je zakucao i sudbinu trenera Anzulovića. Žuti su po ko zna koji put nestvarno poraženi u samoj završnici. KK Split-KK Sixt Primorska 75:77

Strpljenju navijača je je došao kraj. Od blagog negodovanja prema vođenju ekipe od strane trenera prešlo se u fazu vrijeđanja i zahtjevanja da napusti klupu žutih. Uprava kluba jednostavno više ne može i ne smije zatvarati oči pred istinom. A istina je da je Anzulović potrošio sve kredite.
U večerašnjoj utakmici smo po ko zna koji puta ove godine izgubili u posljednjih pet minuta iako smo imali komodno vodstvo od čak +11. Po mišljenju trenera to je škola koju smo na žalost platili porazom.
Protivnik je uistinu jak i nije prvi slučajno sa samo jednim porazom, ali ekipa Primorske je u Split došla odraditi malo ozbiljniji trenig sa ciljem da se uigraju još neke kombinacije i da prilika širem krugu igrača. Pobjeda im nije bila prioritet i to je bilo vidljivo. Međutim na kraju im se pružila prilika pobijediti i oni su to učinili, jer to je sportski.
Tri su kola do kraja ABA2 lige, a Anzulović je skinuo neslavni rekord Ivice Skelina iz prošle sezone i ubilježio 11 poraz.