Za pobjedu potrebni produžeci

Za pobjedu potrebni produžeci

20. siječnja 2019. u 20:06 / KLUB: KK Split

Split je u produžetku slomio otpor ne baš dojmljivih gostiju iz Zagreba. Hermes je opasno prijetio da pokvari unaprijed upisano slavlje, ali u produžecima su gosti ostali bez snage i potpisali predaju. KK Split--KK Hermes analitica 86:76

Pavle Marčinković je još jedenom ove sezone odveo žute do pobjede. Teške, mučne,ali ipak zaslužene jer Hermes je osim u samome početku neprestano bio u zaostatku. Ponekada i dvocifrenom. U produžetke su ušli isključivo zahvaljujući totalnom opuštanju našeg sastava u posljednjih pet minuta regularnog dijela utakmice.
Odličnu partiju u gostujučem sastavu je pružio Ivan Ćubela koji je tricama bušio naš koš. To je isti onaj Ćubela koji je u nas odigrao sezonu za zaborav nakon što smo spasili prvoligaški status protiv iste ove Hermes analitice.
Velikih problema smo imali i sa amerikancem koji igra na poziciji playa.
Marčinković je opet ostvario double-double (23 koša i 10 skokova), Cobinns bio nadomak tom učinku, dok je Kalajžić asistirao.
Za nešto više od spomenutih pojačanja trebamo probuditi i ostale igrače. Ponajprije Kedžu koji je neprepoznatljiv. Osim što više nije ubojit kao prošle sezone ima velikih problema i sa voljnim momentom.
U četvrtak stiže odlični MZT koji je drugi na tablici ABA 2 lige i koji več duže vremena nezna za poraz. Sa druge strane mi i dalje plivamo na valovima Marčinkovića odnosno pobjeđujemo kada ga ide, a gubimo kada ga ne ide.