Kad zagusti tu je Kedžo

Kad zagusti tu je Kedžo

17. listopada 2018. u 21:02 / KLUB: KK Split

Žuti su došli do još jedne pobjede u ABA2 ligi. Cijelu utakmicu su naši momci bili u prednosti, ali se Sutjeska na kraju vratila. Tada su sve lopte išle na Kedžu i to je bilo to. KK Sutjeska-KK Split 83:90

Kad zagusti tu je Kedžo, a tri minute prije kraja kada je Sutjeska došla do poravnanja 81:81 je baš bilo gusto. Lopte su teško išle, napad nije imao nikakva rješenja, Morris je nerezonski gubio lopte, a Pavličević je sa druge strane opasno prijetio.
Onda su se žuti sjetili starog dobrog oprovanog recepta, sve na Kedžu stani i gledaj. Gledaj majstora kako se poigrava sa obranom Sutjeske i stavlja četiri poena u nizu. Onda se napokon probudio i Morris koji je stavio još pet za četvrtu pobjedu u nizu u ABA 2 ligi.

Osim opisane završnice svakako treba istaknuti da su baš svi zaslužili pohvale za svoju igru. Kalajžić koji je vukao na početku, Veljačić koji je izluđivao svojim prodorima i tricama, Kovačević sa svojom dalekometnom artiljerijom, nebeski skakač Cobins, Marčinković sa važnom prevažnom tricom u završnici, Gabrić neupitna kvaliteta i borbenost, Morris koji je odigrao pod temperaturom i naravno maestro Kedžo kad je bilo najdramatičnije.