Grand slam Jonesa za pobjedu Zagreba

Grand slam Jonesa za pobjedu Zagreba

17. lipnja 2018. u 14:15 / KLUB: BK Nada SM

Splitski bejzbolaši sa polovičnim uspijehom i dalje brode po EIB ligi. Danas je pobjedu odnio Zagreb u posljednjoj izmjeni na utakmici grand slam udarcem Jonesa koji je postao prava nočna mora za naš sastav. BK Zagreb - BK Nada SM 6:8

EIB liga je i dalje neizvjesna jer teoretski čak i zadnji sastav na tablici Zagreb još uvijek može do FF. Naravno za to se moraju poslžiti i mnogi drugi rezultati, ali šansa postoji. Ovim porazom Nada SM se dovela u situaciju da i dalje nije sigurna za prolaz na FF jer u zadnja četiri kola igra kod Apolla u Bratislavi gdje je uvijek teško pobijediti, dok na Stari plac stiže varaždinska Vindija koja nam je jedina nanijela dva poraza u vikendu ove sezone. Doduše to je bilo na samome početku kada se naša ekipa još uvijek tražila.
U današnjoj utakmici je presudio Jones udarivši grand slam u devetoj izmjeni. Zanimljivo je kako je Jones ove godine posebno motiviran kada igra protiv našeg sastava. Baš svaku utakmicu briljira. Mi smo imali svoje prilike pogotovo kada je za Zagreb bacao mladi Fran Vidrač Stančić, ali ih nismo iskoristili što nas je na kraju skupo koštalo. Proizveli smo premalo bodova što i nije obilježje naše igre ove sezone.
Svaka sljedeća je ključna, a sljedeće dvije se igraju u Bratislavi.