Bacači zakazali, napad proradio

Bacači zakazali, napad proradio

13. svibnja 2018. u 16:52 / KLUB: BK Nada SM

Nada SM i dalje igra promjenljivo. Malo funkcionira napad, malo obrana dok su bacači rak rana svih dosada viđenih susreta. Tako je bilo i danas kada je Zagreb več u 2.izmjeni poveo sa 0:7 na bacanje Dadića. BK Nada SM-BK Zagreb 21:11

Kao i prvoga dana splitski startni bacač je očajno ušao u ovu utakmicu. U prvoj izmjeni se izredalo svih devet gostujučih udarača, a na semaforu je svjetlilo 0:5 za goste. Niti u drugoj nije bilo ništa bolje za Dadića koji je očito van treniga i više se ne može osloniti na svoj fast ball. Zagreb je u tim trenucima imao 0:7 i sve je mirisalo na poraz.
Prvi sjajni trenutak splitke ekipe se dogodio u istoj toj izmjeni kada je Ivan Račić udario svoj prvi HR na utakmici i vratio osmjeh na lice domačim momcima. Potpuni priključak u utakmicu se dogodio u četvrtoj izmjeni kada Nada SM odličnim udranjem dolazi na ugodnih 5:7. Slijedi razdoblje promjena u vodstvu do rezultata 11:11 kada je Račić udario svoj drugi HR, a do kraja je vodstvo otišlo na nestvarnih 21:11 u osmoj izmjeni kada je utakmica zbog deset bodova razlike prekinuta.