Igrali smo samo zadnju četvrtinu

Igrali smo samo zadnju četvrtinu

2. svibnja 2018. u 19:59 / KLUB: KK Split

Vodio je Šibenik tri dijela prve utakmice četvrtfinala. A onda je Scott pokrenuo lavinu i 33:11 u zadnjoj četvrtini za visoku pobjedu žutih. Vodimo 1-0 u seriji. Sljedeća je u subotu u Šibeniku gdje moramo biti bolji. KK Split-KK Šibenik 94:76

Konačni rezultat ove utakmice jhe i više nego varljiv. U posljednju četvrtinu smo ušli sa -4 i cijelu utakmicu uglavnmom bili u zaostatku za potentnim i mladim sastavom Šibenika. Gosti su u prve dvije četvrtine imali gotovo nestvaran učinak u šutu za tri poena, a aša igra je uglavnom bila jalova u napadu dok u obrani nismo bili dovoljno agresivni.
Sve je mirisalo na poraz, ali onda se ukazao Scott koji je povukao kada je bilo najteže. Probijao, pogađao i asistirao. Pridodao se Kedžo, a napokon je proradio i Filipović. Širko je dao ogroman obol ovoj pobjedi. Još jedan double-double učinak i nevjerovatna emocija koju samo on može pružiti publici još jednom je bila dobitna kombinacija.
Vodimo 1-0 u seriji bolji od tri utakmice. Sljedeća je u u subotu u Šibeniku gdje moramo biti bar 20% bolji nego danas ako mislimo do pobjede. Treća je, ako bude potrebno u utorak u 20,00 sati na Gripama.