Srušen lider-Scott 35 pts

Srušen lider-Scott 35 pts

31. siječnja 2018. u 20:06 / KLUB: KK Split

Stigla je i prva pobjeda u gostima i to protiv lidera prvenstva. Scott je briljirao, utrpao 35 pts i vodio svoju ekipu do velike pobjede. Pobjede koja je apsolutno zaslužena jer smo vodili od prve minute. KK Primorska Sixt-KK Split 86:98

Split je sasvim neočekivano svoju prvu gostujuću pobjedu ostvario na jednom od najtežih gostovanja u ligi. Kod lidera prvenstva u Kopru. Slovenski sastav je sasvim zasluženo poražen jer su naši momci bili bolji cijelim tijekom utakmice. Iako je Scott svakako bio najveća zvijezda ovoga susreta sa 35 koševa, 8 skokova i valorizacijom 41 ipak to nije bio one man show.
U pobjedu su svi ugradili ponešto. Još četiri žuta su bili dvoznamenkasti u ovoj utakmici Najev, Filipović, Kedžo i Marčinković. Baš ova dva potonja su u ključnim trenucima kada je domačin došao na samo minus tri u posljednjoj četvrtini potegli i odveli utakmicu u mirne vode. Slijedi gostovanje u Sarajevu kod Bosne Royal i pobjeda se nakon ovoga uspjeha nameće kao imperativ. U međuvremenu ovaj petak na Gripe dolazi Cibona i sasvim je realno očekivati rasprodanu dvoranu.