Kedžo imao tricu za pobjedu

Kedžo imao tricu za pobjedu

13. studenog 2017. u 19:50 / KLUB: KK Split

Zadar slavi tijesnu pobjedu nad Splitom. Bilo je to utakmica u kojoj je Zadar konstantno vodio, bilo je i 17 razlike. Split se uporno vraćao, prvo vodstvo i šut za pobjedu imao na kraju, ali Kedžo nije pogodio tricu za pobjedu. KK Zadar-KK Split 78:76

Teško je slaviti poraze pa tako i ova utakmica ne zaslužuje slavlje iako su se žuti borili kao lavovi i više puta vračali iz minusa.
Da je Kedžo kojim slučajem pogodio tricu za pobjedu 2 sekunde prije kraja sada bi naravno sve bilo drugačije, ali nije i svakako treba podvući crtu i napraviti prve poteze.
Treba priznati da je Split u dosadašnjem dijelu sezone odigrava mlako. Gripe su pale protiv Primorske, a pobjeda u gostima se još uvijek nije dogodila. I ova utakmica protiv Zadra je bila samo jedna u nizu u kojoj je protivnik bio bolji. To što smo na kraju imali šut za pobjedu ne mijenja ma konstataciji da je igra loša.
Najbolji igrač utakmice i najbolji strijelac je bio Pavle Marčinković koji je uvalio 27 koševa, ali ga za čudo nije bilo u utakmici posljednjih 7 minuta. Kao da je Split imao još nekoga na ovoj utakmici koji je bio baš vruč za postizanje dalekometnih projektila.
Bekovi Kalajžić i Filipović su opet bili rezervirani, a Kedžo se još treba vratiti nakon ozljede. Bilo je tu puno izgubljenih lopti, a Zadrani su nas nadskakali u napadu.