Mladost se narugala sa Jadranom

Mladost se narugala sa Jadranom

10. studenog 2017. u 22:02 / KLUB: VK Jadran

Jadran nije dorastao ekipi Mladosti i iluzije kako su vjerojatni finalisti odnosno druga ekipa u Hrvatskoj su nakon ovoga poraza došle kraju. Jadran ne igra dobro, lopta ide sporo, sporo pliva, a akcije su predvidive. HAVK Mladost-VK Jadran 16:9

Nakon ovog kola Jadran je dotaknuo samo dno tablice regionalne lige. Nalazi ase u skupini od četiri ekipe sa svega tri boda. OVK POŠK i Mornar BS su mu pobjegli u gornji dio tablice pa se ne može okititi niti titulom prvoga u gradu.
I u današnjoj utakmici smo imali prilike vidjeti sve boljke koje kroz sezonu pokazuje ekipa Jadrana.
Sporo plivanje, loša kombinatorika, lopta koja putuje sa jedne na drugu stranu sto godina i neobjašnjive crne rupe u igri i realizaciji koje se periodično ponavljaju ili u prvom ili u drugome poluvremenu. Nešto tu debelo ne valja.
Nakon pet odigranih kola 1 pobjeda i 4 poraza je poražavajuće za ekipu koja ima solidan proračun i koja je najavljivala renesansu nekadašnjeg Eurpskog prvaka.
Već sada su potrebnui hrabri potezi i promijene. Resetirati se i započeti sve ispočetka ako se ne želi uludo izgubiti još jedna sezona.