Primorska im očitala lekciju

Primorska im očitala lekciju

8. studenog 2017. u 22:07 / KLUB: KK Split

Split nije uspio. Nakon utakmica gdje se dobivalo u produžecima došao je i poraz na Gripama. Primorska je očitala košarkašku lekciju našim momcima. KK Split-KK Sixt Primorska 75:82

Poslije ove utakmice više nismo sigurni da da je na Gripama baš sve sjajno. Naime Split je odigrao najbolju prvu četvrtinu sezone i imao visoko vodstvo. Bilo je dobro i u drugoj do vodstva od 32:18 pa čak i do 34:21, a onda su kola krenula nizbrdo.
Preokret je unio 16-godišnjak u redovima Primorske Glas, nakon čega su i ovi stariji počeli igrati bolje. Taj nevjerojatni niz je trajao do preokreta od 34:36 kada je trener Skelin napokon pozvao time-out.
Niti ta minuta odmor anije pomogla žutima da se konsolidiraju, pa je Joksimović preko Kaneta pogodio tricu za 34:39. Do kraja poluvremena je uslijedilo čupanje pa je na kraju bilo samo +1 za goste.
Treća četvrtina je bila kobna jer se u njoj probudio Ferme koji je pogađao trice kao lud. Završili smo je sa - 8. I u zadnjoj smo napokon kapitulirali iako smo imali šansi da utakmicu pobjedimo ili da je bar odvedemo u produžetke.
Promašili smo 8 od 9 slobodnih bacanja što nam i nije običaj, a utakmicu smo izgubili sa sedam razlike.
Split je predzadnji na tablici i sasvim je jasno da nešto ne štima. Možda je vrijeme za korijenite promijene.