Od ponora do kakve takve nade

Od ponora do kakve takve nade

8. studenog 2017. u 22:01 / KLUB: VK Jadran

Jadran je i unatoč očajnom prvom poluvremenu došao do minimalnog poraza. Dakle nada u prolaz još postoji jer do uzvrata se možda vrati i ozlijeđeni Krapić što bi bitno promijenilo odnose snaga u bazenu. VK Jadran-CN Marseille 10:11

Zankovito je za ovu utakmicu to što je Jadran uspio izvući nemoguće. Prije utakmice su neki igrači Jadrana najavljivali pobjedu od nekoliko golova razlike, a ja sam nekako bio zadovoljan sa remijem ili minimalnim porazom jer mi se čini da Jadran danas bez Krapića nije imao šanse za ništa više. I tako je nekako i bilo. Marseille je radio veliki pritisak na centarskim pozicijama i lagano dizao svoju prednost do 2:7 do pred sam kraj prvoga poluvremena. A onda je Milardović na samo sekundu prije kraja postigao gol za 3:7 što je bilo pravo malo čudo.
Treća četvrtina je u postpunosti pripala našim momcima koji su golovima Marinića Kragića, Pejkovića i Antonijevića došli na samo gol zaostatka. Publika je bila u deliriju, ali se to na žalost do kraja nije iskoristilo. Dapaće Marseille je otišao na 7:10.
Da stvari budu totalno lude u ovoj večeri na Poljudu pobrinili su se Milardović i Marinić Kragić koji su Jadrana doveli na -1 i ostavili kakvu takvu nadu uzvratu za mjesec dana u Francuskoj.