Osijek pao u produžetku

Osijek pao u produžetku

4. studenog 2017. u 20:56 / KLUB: KK Split

Što sad vrijedi VROS Osijeku što je vodio cijelu utakmicu i što su bili bolji kada je Split majstor dramatičnih završnica. Ovoga puta je junak bio Kanaet koji je povezao dvije trice. KK Split-KK VROS 100:91

Split je dobio izgubljenu utakmicu i to je dobro, ali Split se i dalje muči. U svim segmentima igre. Obrana nije agresivna, prima se puno koševa, centri su nam sve samo ne centri , šut nas ne služi, a bekovi igraju toplo hladno. I uz sve to uspijevamo pobjeđivati makar kod kuće.
Junak večerašnje pobjede je Kanaet koji je pruzeo odgovornost kada je bilo najteže. Pogodio je dvije trice iz kantuna. I tako je uzeo svu slavu Brunu Markulinu u koji je stavio čak 7 trica svom bivšem klubu.

Nakon produžetka Split je u 5. kolu sa 100:91 svladao VROS. Bila je to još jedna u nizu drama u kojoj su "žuti" lovili minus 14 i na kraju tricom Scotta došli do poravnanja. Imali su žuti i napad za pobjedu, ali je Scott odgovornost prebacio na usamljenog Jukića koji je sa vrha reketa pogodio obruč i utakmica je otišla u produžetke.
A u produžecima je Kanaet pogodio dvije trice i dva slobodna bacanja koja su žute odvela do pobjede.
Danas je to bio on sutra vjerojatno neko drugi ili treći. Sasvim svejedno.