Iz Koprivnice na četvrtom mjestu

Iz Koprivnice na četvrtom mjestu

29. listopada 2017. u 18:38 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je još jednom ove sezone razočarao. Visoki posjed lopte, bez ideje kako stvoriti šansu. Dubinska lopta je misaona imenica, a iz utakmice u utakmicu smo svjesni da niti preko bokova ne ide. NK Slaven Belupo-HNK Hajduk 0:0

Nakon 14. kola Hajduk je i službeno 4. ekipa lige. Ispred nas je neprikosnoveni Dinamo, Osijek i Rijeka. I to je realno s obzirom na sve što su bijeli odigrali do sada. I ovaj remi je samo preslika loših utakmica koje više ne može gledati niti "Uprava" kluba, a kamoli netko tko je ovaj klub gledao kada je bio jak.
Rezime podbačaja kreće u 2. kolu kada je remizirano u Zaprešiću protiv Intera nakon vodstva od 0:2, redovni poraz od Dinama u Zagrebu u 4. kolu 3:1, Poraz od Osijeka u Osijeku na samome kraju susreta nakon vodstva 0:1 u 8. kolu, redovni poraz protiv Rijeke u 9. kolu na Poljudu 0:2, u 10. na Poljudu 2:2 protiv Lokomotive, još jedan podbačaj na Poljudu protiv Dinama u13. kolu nakon vodstva od 1:0 do pred sam kraj susreta za konačnih 2:2 i sada u Koprivnici 0:0.
U neka druga poštenija vrimena pale bi već tri Uprave i bili bi smjenjeni i treneri i sportski direktori, a ponekad i čistačice.
Stanje Hajduka je danas ipak drugačije. Dovoljno je da čestitaš rođendan Torcidi i sve ti je oprošteno. Hajduk se zbog toga nalazi u slijepoj ulici iz koje se ne vidi izlaza. Svima je dosta ovakvoga stanja, ali se svi baš svi boje reći ono što vide. Dokle će se takvo stanje zadržati pitanje je, ali je sigurno da će kad tad doći do eksplozije nezadovoljstva, jer ova cesta je previše krivudava za jedan klub kakav je Hajduk iz Splita.