Kontra pet na šest ubila Jadrana

Kontra pet na šest ubila Jadrana

29. listopada 2017. u 15:57 / KLUB: VK Jadran

Kontra pet na šest je u ovoj utakmici ubila Jadrana koji se nekako uspijevao održati iznad površine vode do zadnje minute treče četvrtine. Nakon toga je nestalo snage, a moćni herceg-novljanski stroj je utakmicu lagano okrenuo u svoju korist. Jadran-Jadran Carine 8:10

Jadran je vodio sve do minute od kraja treće četvrtine sa 7:5, a onda je nestalo snage, a Novljani su počeli letit i do kraja utakmice postigli 5, a primili jedan gol.
Utakmica je počela kao iz snova za Jadrana. Poveli smo golovima Butića i Jere Marinića Kragića 2:1. U drugoj četvrtini odigrali ravnopravno, ali se već tada dalo naslutiti da dišemo na škrge. Gosti su jurili pored nas kao da su duplo brži. Međutim poluvrijeme nas je vratilo u život.
Treća četvrtina je otvorena poravnanjem, a onda smo golovima Buzdovačića i Powera imali 7:5. Od tada pa nadalje je u bazenu postojao samo onaj drugi Jadran. U zadnjoj minuti te iste četvrtine su izjednačili, da bi u zadnjoj zgotovili posao. Kontra 5 na 6 je presudila ovu utakmicu. Kontra koju su momci iz Herceg Novoga doveli do savršenstva.